Indmeldelse

Vi anbefaler, at børn bliver skrevet op til børnehaveklasse kort efter fødslen, da der især er lang venteliste for de helt små klasser. Opskrivning sker herunder.

Skolepenge

Første barn: 1850 kroner pr. måned (alle 12 måneder)
Andet barn: 1750 kroner pr. måned (alle 12 måneder)
Tredje barn: Friplads (forårs-sfo og børnehaveklasse dog undtaget)
Forårs-sfo fra 1. marts 2.550 kroner inkl. skolefritidsordning (sfo). Indmeldelsesgebyr 1450,-

Skolefritidsordning (sfo)
1250 kroner pr. måned (12 måneder)  uanset om børnene bruger den engang imellem eller hver dag. Dækker også evt. deltagelse i Odense Musikskoles musikundervisning på skolen.

"Klubben" sfo for 4. klasse: 1250 kroner pr. måned

Engelsk modersmålsundervisning (semi-international linie)
800 kroner pr. måned, dog inkluderer betalingen for skolefritidsordningen (0. - 3. klasse) denne mulighed.

Odense International School
3000 kroner (400 EUR) pr. måned (2.800,- for andet barn, tredje barn gratis), hvilket også dækker bøger, skolefritidsordning og evt. musikundervisning hos Odense Musikskole.

Ved udmeldelse betales der ligeledes skolepenge for den efterfølgende måned.

Opskrivning på venteliste

Udfyld nedenstående formular for opskrivning på vores venteliste. Gebyret er kr. 300,- pr. barn.

1. Barn

2. Barn