Indmeldelse

Vi anbefaler, at børn bliver skrevet op til børnehaveklasse kort efter fødslen, da der især er lang venteliste for de helt små klasser. Opskrivning sker herunder.

Skolepenge

Første barn: 1950 kroner pr. måned (alle 12 måneder)
Andet barn: 1850 kroner pr. måned (alle 12 måneder)
Tredje barn: Friplads (forårs-skole og børnehaveklasse dog undtaget)
Forårs-skole fra 1. marts 2.700 kroner inkl. skolefritidsordning (sfo). Indmeldelsesgebyr 1500,-

Ved udmeldelse betales der ligeledes skolepenge for den efterfølgende måned.

Skolefritidsordning (sfo)
1.375 kroner pr. måned (12 måneder) uanset om børnene bruger den engang imellem eller hver dag. Dækker også evt. deltagelse i Odense Musikskoles musikundervisning på skolen (i 2.-4. klasse).

"Klubben" sfo for 4. klasse: 1.375 kroner pr. måned.

Engelsk modersmålsundervisning (semi-international linie)
850 kroner pr. måned, dog inkluderer betalingen for skolefritidsordningen (0. - 3. klasse) denne mulighed. Undervisningen er primært for de børn, der taler engelsk i familien eller har gået på internationale skoler ude i udlandet.

Odense International School
3.430 kroner (ca. 462 EUR) pr. måned (august til juni) (3.230 kroner for andet barn, tredje barn gratis), hvilket også dækker bøger, skolefritidsordning og evt. musikundervisning hos Odense Musikskole.

Odense Musikskole

Elever i 2. til 4. klasse har mulighed for at følge Odense Musikskoles undervisning hver tirsdag uden ekstra betaling, hvis man går i vores sfo.

Opskrivning på venteliste

Udfyld nedenstående formular for opskrivning på vores venteliste. Gebyret er kr. 300,- pr. barn.

1. Barn

2. Barn