Indmeldelse

Vi anbefaler, at børn bliver skrevet op til børnehaveklasse kort efter fødslen, da der især er lang venteliste for de helt små klasser. Opskrivning sker herunder.

Skolepenge

Første barn: 1875 kroner pr. måned (alle 12 måneder)
Andet barn: 1775 kroner pr. måned (alle 12 måneder)
Tredje barn: Friplads (forårs-sfo og børnehaveklasse dog undtaget)
Forårs-sfo fra 1. marts 2.550 kroner inkl. skolefritidsordning (sfo). Indmeldelsesgebyr 1450,-

Skolefritidsordning (sfo)
1250 kroner pr. måned (12 måneder)  uanset om børnene bruger den engang imellem eller hver dag. Dækker også evt. deltagelse i Odense Musikskoles musikundervisning på skolen.

"Klubben" sfo for 4. klasse: 1250 kroner pr. måned

Engelsk modersmålsundervisning (semi-international linie)
800 kroner pr. måned, dog inkluderer betalingen for skolefritidsordningen (0. - 3. klasse) denne mulighed. Undervisningen er primært for de børn, der taler engelsk i familien eller har gået på internationale skoler.

Odense International School
3275 kroner (ca. 435 EUR) pr. måned (august til juni) (3.075 kroner for andet barn, tredje barn gratis), hvilket også dækker bøger, skolefritidsordning og evt. musikundervisning hos Odense Musikskole.

Odense Musikskole

Elever i 0. til 3. klasse har mulighed for at følge Odense Musikskoles undervisning hver tirsdag uden ekstra betaling

Ved udmeldelse betales der ligeledes skolepenge for den efterfølgende måned.

Opskrivning på venteliste

Udfyld nedenstående formular for opskrivning på vores venteliste. Gebyret er kr. 300,- pr. barn.

1. Barn

2. Barn